11 januari 2019

Oudertraining:

                            “Ontdek je kind”

 

“Ik kan hem wel achter het behang plakken!”

“Ze haalt me het bloed onder m’n nagels vandaan!”

Iedereen kent het, kinderen kunnen het bloed onder je nagels vandaan halen en soms wil je ze wel achter het behang plakken. Maar hoe zit dat eigenlijk? Hoe kan het dat net zij, als geen ander, je boos of verdrietig kunnen krijgen? Hoe kan dat, terwijl je zoveel van ze houdt?

Wil je hier meer van weten? Wil je erachter komen hoe je er anders mee om kunt gaan? Zo anders dat jij en je kind hier wat aan hebben? Dan is deze workshop wat voor jou.

 

Kom en ontdek waarom jouw kind doet wat ie doet en wat jij daarvan kunt leren over jezelf.

Door meer te weten te komen over jezelf, krijg je meer inzicht in het gedrag van je kind. Zo kom je erachter waarom er gebeurt wat er gebeurt. En als je dat weet kun je van daaruit naar nieuwe wegen zoeken.

 

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die als ouder of als opvoeder met kinderen van 4 tot 12 jaar te maken heeft. Een volwassene die het gevoel heeft dat hij of zij in sommige situaties het contact met het kind kwijt is.

 

Waar en wanneer wordt deze workshop gegeven?

Deze workshop, bestaande uit 3 avonden van 20.00—22.00 uur, en 2 maanden later een terugkom-avond wordt 2 maal per jaar in Wijk bij Duurstede en omgeving gegeven.

 

Wat gaat dat kosten?

De kosten bedragen voor 4 avonden incl. koffie/thee en materiaal € 90,00 per persoon en voor een ouderpaar rekenen wij € 165,00. (Vraag bij uw zorgverzekeraar of deze kosten vergoed worden in de preventieve zorg)

 

Hoe meldt u zich aan?

Voor meer info of een aanmeldformulier kunt u mailen naar:

lilian@dragonflykindertherapie.nl of zonnekindercounseling@planet.nl

 

Wie geven deze workshops?

Lilian Starren,Dragonfly, praktijk voor IKT, MatriXcoaching en Mediation.

Yvonne Bonting,Zonnekind, kindercounseling.

 

 

 

Workshop op locatie voor ouders of beroepskrachten, is mogelijk vanaf minimaal 5 deelnemers. Neem dan even contact op.

Klik om te kiezen

Ben jij ook wel eens zomaar verdrietig en weet je niet zo goed waarom? Of weet je het juist wel en weet je nog niet zo goed hoe je daar mee om kan gaan? Of verlegen, terwijl je dat eigenlijk niet wilt zijn?

Klik dan hier

Ben jij ook soms ineens heel boos op iemand en wil je er het liefst op los slaan en begrijp je niet waarom? Of ontplof je wel eens van binnen zonder dat iemand het ziet?

Klik dan hier

Heel veel kinderen hebben ergens last van en vinden dat heel vervelend, zoals bijvoorbeeld in je broek of bed plassen of poepen. Of iets heel anders, zoals bijvoorbeeld ADHD of een andere stoornis waar je niets aan kunt doen, maar wel flink last van kunt hebben.

 

Home

Uitleg therapie

Doel therapie

Voor welke klachten

Bij welk gedrag

Werkwijze

Ouders en begeleiding

Kosten en vergoedingen

Wie ben ik?

Dragonfly: De naam

Contact

Kinderpagina

Oudertraining

Opvoedworkshop

MatriXcoaching

Voor scholen/verwijzers