11 januari 2019

MatriXmethode

 

 

Vol hoofd? Blokkades? Emotionele en

mentale problemen? Dyslexie, faalangst,

buikpijn of hoofdpijn door stress?

 

De MatriXmethode biedt uitkomst.

 

De MatriXmethode is geschikt om informatieverwerking in de hersenen anders te regelen.  Ook de beleving van je angsten en emoties kan veranderd worden met behulp van de MatriXmethode.

Ik werk met mensen vanaf 4 jaar tot en met 99 jaar met de MatriXmethode.

Het fijne van deze methode is dat de client de klacht, het probleem of de emoties niet hoeft uit te leggen. De inhoud daarvan heeft de coach niet nodig om de client te helpen. Dit is het grote verschil met andere methoden:

- kind,

- puber,

- jong volwassenen

- volwassenen

hoeven hun ziel en zaligheid niet bloot te leggen.

 

Wel heeft client een hulpvraag nodig:

“Wat wil ik veranderen?”

Het vervangen van de ooit gekozen beleving naar de nieuwe door jezelf gekozen manier van omgaan met je belemmering doe je zelf. 

Mijn taak als MatriXmethode coach is uitsluitend je daarin te begeleiden en coachen om jouw eigen weg te vinden.

 

Voor de emoties geldt dat je deze in je gedachten gaat voelen, zien en horen. En als je jouw manier van beleving per zintuig helder hebt, ga je de emotie ”herkaderen”, opnieuw een plek geven. En dit alles doe je in je eigen hoofd, waarna je de opnieuw opgeslagen gegevens, op je eigen-wijze weer beschikbaar maakt.

 

Dyslexie; Dyscalculie;

Met de MatriXmethode kan ik ook kinderen helpen van basisschoolleeftijd en ouder om anders te leren-leren, waardoor bijvoorbeeld problematiek rondom lezen en rekenen verholpen kunnen worden.

 

Ik begeleid kinderen en volwassenen om de belemmeringen, waar ze (allemaal) direct of indirect last van hebben, te vervangen voor nieuwe zelf gekozen strategieën en oplossingen.

Klik om te kiezen

Ben jij ook wel eens zomaar verdrietig en weet je niet zo goed waarom? Of weet je het juist wel en weet je nog niet zo goed hoe je daar mee om kan gaan? Of verlegen, terwijl je dat eigenlijk niet wilt zijn?

Klik dan hier

Ben jij ook soms ineens heel boos op iemand en wil je er het liefst op los slaan en begrijp je niet waarom? Of ontplof je wel eens van binnen zonder dat iemand het ziet?

Klik dan hier

Heel veel kinderen hebben ergens last van en vinden dat heel vervelend, zoals bijvoorbeeld in je broek of bed plassen of poepen. Of iets heel anders, zoals bijvoorbeeld ADHD of een andere stoornis waar je niets aan kunt doen, maar wel flink last van kunt hebben.

 

Home

Uitleg therapie

Doel therapie

Voor welke klachten

Bij welk gedrag

Werkwijze

Ouders en begeleiding

Kosten en vergoedingen

Wie ben ik?

Dragonfly: De naam

Contact

Kinderpagina

Oudertraining

Opvoedworkshop

MatriXcoaching

Voor scholen/verwijzers