11 januari 2019

Kinderpagina

 

Waar heb jij last van?

Wil je iets doen aan dat nare waar je last van hebt?

Of vind jij dat jij geen probleem hebt, maar mensen uit je directe omgeving, vriendjes, broers, zussen, ouders, opa of oma?

 

Als je er iets aan wilt doen, dan….

kun je naar mij toekomen en dan kun je praten en spelen en dan voel jij je al snel wat beter.

 

Als je ouders het goed vinden dat je naar mij komt …. Wat gebeurt er dan?

-    de 1ste keer praten je ouders met mij om te vertellen wat zij denken dat er aan de hand is

-    de 2de keer kom jij naar mij en gaan je ouders 3 kwartiertjes iets anders doen, terwijl jij en ik met elkaar spelen en praten. Dan mag jij vertellen wat er aan de hand is, als jij dat wilt. Na 45 minuten komen je ouders je weer ophalen.

-    zo gaat dat een aantal keer en dan zie ik je ouders weer om te praten over hoe het gaat. Maar eerst spreek ik met jou af wat ik ze ga vertellen en wat niet.

-    Alles wat je zegt is namelijk PRIVE, dat betekent dat jij alles aan je ouders mag vertellen wat jij wilt, maar dat ik eerst met jou overleg wat jij wilt dat verteld wordt.

-    Ik praat met je ouders over hoe ze je het beste kunnen helpen, vaak weten ze dat nog niet precies, maar samen met jou en je ouders kunnen en willen we je graag helpen.

 

Tot ziens,

Lilian,

de kindertherapeut van Dragonfly

Klik om te kiezen

Ben jij ook wel eens zomaar verdrietig en weet je niet zo goed waarom? Of weet je het juist wel en weet je nog niet zo goed hoe je daar mee om kan gaan? Of verlegen, terwijl je dat eigenlijk niet wilt zijn?

Klik dan hier

Ben jij ook soms ineens heel boos op iemand en wil je er het liefst op los slaan en begrijp je niet waarom? Of ontplof je wel eens van binnen zonder dat iemand het ziet?

Klik dan hier

Heel veel kinderen hebben ergens last van en vinden dat heel vervelend, zoals bijvoorbeeld in je broek of bed plassen of poepen. Of iets heel anders, zoals bijvoorbeeld ADHD of een andere stoornis waar je niets aan kunt doen, maar wel flink last van kunt hebben.

 

Home

Uitleg therapie

Doel therapie

Voor welke klachten

Bij welk gedrag

Werkwijze

Ouders en begeleiding

Kosten en vergoedingen

Wie ben ik?

Dragonfly: De naam

Contact

Kinderpagina

Oudertraining

Opvoedworkshop

MatriXcoaching

Voor scholen/verwijzers